TAN & PROTECT - Tanlife.nl
16297
post-template-default,single,single-post,postid-16297,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

TAN & PROTECT

TAN & PROTECT

Yes, het is weer zomer! De benen mogen bloot, het strand wordt weer bezocht en het festivalseizoen is van start gegaan. Zorg dat je deze zomer goed voorbereid op pad gaat zodat je optimaal kunt genieten van al het moois dat je te wachten staat.

TAN
Bereid je huid goed voor op de felle UV-stralingen van de buitenzon. Een bezoek aan een Ergoline zonnestudio zorgt ervoor dat je huid voorbereid is op de sterke zonkracht van buiten. Hierdoor verminder je de kans op verbranding.

PROTECT
Als je eenmaal een mooi kleurtje hebt opgebouwd wil je dit natuurlijk zo houden. Verbranden is een no-go! Gebruik daarom altijd een zonnebrandcrème in de buitenzon. Zonnebrandcrèmes bevatten SPF, oftewel Sun Protection Factors. Deze factors bestaan uit UV-filters waardoor minder UV-straling de huid bereikt en de kans op verbranding verkleind wordt.

Onze absolute favoriete SPF is de Turtle Reef van Devoted Creations. Smeert goed uit, ruikt heerlijk en niet onbelangrijk… deze beschermt je huid zowel tegen UV-B als tegen UV-A-straling. Dit wilt zeggen dat je niet alleen beschermd bent tegen verbranding maar ook tegen zonneallergie en pigmentatie stoornissen.

Ga naar www.devoted-creations.nl/store en zoek hier je dichtstbijzijnde Devoted Creations verkooppunt, reisje boeken en smeren maar!

 


#Instalife