#TANLIFE DISCOVERS MARBELLA - Tanlife.nl
16293
post-template-default,single,single-post,postid-16293,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

#TANLIFE DISCOVERS MARBELLA

#TANLIFE DISCOVERS MARBELLA

Wat vroeger een klein vissersdorpje was is inmiddels uitgegroeid tot een ware jetsetter must go aan de Costa Del Sol. Authentieke Spaanse straatjes worden hier afgewisseld met luxe winkels, voor ieder wat wils. Ontdek onze vijf favorieten hotspots en go discover them for yourself! Ga je voor luxe? Bezoek dan vooral een van de vele beach clubs die Marbella rijk is.

Nikki Beach en Ocean Beach Club zijn de populairste. Puerto Banus, de haven van Marbella, ligt vol met luxe lounges en dure winkels. #TANLIFE was er niet zo van onder de indruk. Wij bezoeken liever toffe conceptstores en unieke restaurantjes.

Aloha Hill Club 

Pink walls everywhere! Aloha Hill Club is een appartementencomplex gelegen tussen de bergen van Marbella. Buiten dat het complex zéér fotogeniek is, is het ook een top plek om te verblijven en Marbella en omgeving te verkennen.

Celicioso bakery 

Alhoewel het heel spannend klinkt om een brownie, ontbijtje of pasta te bestellen die ‘healthy’ in de naam heeft kunnen wij je verzekeren dat ze hier de meest heerlijke suikervrije, glutenvrije en vegan gerechten hebben. Go, go, go en bestel zeker een vegan chocolate cupcake!

Rachel’s eco love

Rachel’s eco love is zo’n plekje waar je uren kunt doorbrengen. Omringd door ontelbare palmbomen en een zwembad. Op het terrasje kan je genieten van organische gerechtjes terwijl je in de conceptstore hippe strand musthaves kunt scoren.

Playa Padre

Beach more, worry less! Playa Padre is een day & night night beach club die absoluut de moeite waard is. Overdag kun je heerlijk relaxen op een van de strandbedjes, maar ’s avonds…you can dance the night away!

Tarifa

Als je dan toch in Marbella bent.. maak zeker een uitstapje naar Tarifa.

Dit is de zuidelijkste stad van Spanje en ligt maar 14 kilometer van Marokko, dat je duidelijk kunt zien liggen aan de andere kant van de zee. Tarifa kent een van de mooiste stranden van de Costa del Sol. Ga, ontdek en bewonder!

 

 


#Instalife