#TANLIFE GOES AMSTERDAM FASHION WEEK - Tanlife.nl
16535
post-template-default,single,single-post,postid-16535,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

#TANLIFE GOES AMSTERDAM FASHION WEEK

#TANLIFE GOES AMSTERDAM FASHION WEEK

Maison the Faux bracht afgelopen zondag een waar tanning spektakel op de catwalk tot leven.. en #TANLIFE was er onderdeel van!

Wauw, wat een show. Twaalf professionele Ergoline zonnebanken – die switchte van kleurenschema, een housenummer waar ‘This girl loves tanning’ en ‘#TANLIFE’ in geroepen werd en als klap op de vuurpijl de #TANLIFE badjassen die zowel backstage, als on stage óveral te zien waren. Als trotste sponsor van Maison the Faux tijdens deze Mercedes-Benz Fashion Week in Amsterdam hebben wij als #TANLIFE enorm genoten. Kijk je met ons mee?Backstage
Maison the Faux, bedankt!