The smell of summer - Tanlife.nl
16576
post-template-default,single,single-post,postid-16576,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

The smell of summer

The smell of summer

Ben jij net als team #TANLIFE gek op zomerse geurtjes? Dan hebben wij wat belangrijke info voor je. Wist je dat parfum allergische reacties kan veroorzaken in de zon, of zelfs pigmentvlekken? Don’t worry, met onze tips ben je voorzien van de lekkerste luchtjes die je gerust in de zon kan gebruiken.

Kies altijd voor een geur waar geen of weinig alcohol in zit. Check ook even op fuccomarine. Dit is een molecule afkomstig uit planten en bloemen. Deze absorberen, net als achohol, UV-straling en kunnen hierdoor irritaties veroorzaken.

Ga je naar buiten tijdens een zonnige dag? Spray je parfum dan niet rechtstreeks op je huid maar spray het op je kleding of door je haar. De onderstaande zomer geurtjes kun je zonder zorgen gebruikten tijdens de warme zomerdagen.

Jill Sander – Sun
Wellicht de bekendste zomergeur out there. Sun werd gelanceerd in 1989 en werd direct een summer classic. Deze geur is een mix van bloemig en oriëntaals.

Hugo Boss – Ma Vie
Deze frisse geur is geïnspireerd op onafhankelijke vrouwen die even stilstaan om te genieten van de simpele dingen in het leven; een wandeling in de vroege ochtend of de warmte van de zon op je huid.

Dior – J’adore
Speciaal voor de zomermaanden ontwikkelde Dior J’adore summer fragrance. Een alcoholvrije variant op de populaire J’adore. Welk zomers geurtje is jouw favoriet?

#Instalife