I never tan naked, I always use lotion - Tanlife.nl
16588
post-template-default,single,single-post,postid-16588,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

I never tan naked, I always use lotion

I never tan naked, I always use lotion

Maak jij weleens gebruik van de zonnebank? Heerlijk, even ontspannen terwijl je aan je kleurtje werkt! Wist je dat het heel belangrijk is om de juiste producten te gebruiken onder de zonnebank?

In de buitenzon is het aanbevolen om een crème te gebruiken met een beschermingsfactor, ook wel bekend als SPF. Onder de zonnebank smeer je juist geen beschermingsfactor. Dit heeft te maken met de korte tijd die je onder de zonnebank ligt. Hiervoor heb je producten nodig die je huid verzorgen, hydrateren en je bruiningsproces versnellen.

Wist je dat wanneer je zonder een geschikte crème gaat zonnen je maar liefst 30 – 40 % van de UV-straling verliest doordat deze niet kan doordringen in een droge en slecht verzorgde huid? Maar dat is nog niet a lles. Je bruining zonder een geschikte crème begint pas na 8 minuten, met een crème al na circa 3 minuten. Niet alleen wordt je sneller en dieper bruin, je huid wordt optimaal gehydrateerd en je bruine teint blijft ook nog eens langer behouden!

Onze ultieme favoriete producten voor onder de zonnebank zijn die van Devoted Creations. Alle producten van Devoted Creations bevatten bruiningsversnellers. Deze stimuleren de pigmentaanmaak. Vrijwel al hun producten zijn op basis van Aloë Vera én zijn niet op dieren getest! Benieuwd naar de complete productlijn? Check het hier!