3x onze favoriete bruiningsversnellers! - Tanlife.nl
16643
post-template-default,single,single-post,postid-16643,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

3x onze favoriete bruiningsversnellers!

3x onze favoriete bruiningsversnellers!

 
Sneller, dieper en langer bruinen.. isn’t that what we all want?
 
Le Moment
 
Deze topper uit een van de meest luxe lijnen van Devoted Creations is zeer rijk aan anti-aging en huid verbeterende ingrediënten. De huidconditie wordt zichtbaar verbeterd. Ook fijn, voor de getatoeëerde zonners onder ons, deze crème beschermt je tatoeage zodat deze niet vervaagt door Uv-licht! Big plus, hij bevat maar liefst 120-voudige bronzers. What’s not to love? 
 
Geschikt voor de normale tot zeer droge huid. 
Advies verkoopprijs € 84,95.
 
Black Tulip
 
Deze speciaal ter ere aan Nederland ontwikkelde crème kan natuurlijk niet in ons rijtje ontbreken. Niet alleen bevat Black Tulip hydraterende ingrediënten, hij bevat tevens zwarte bessenextract gecombineerd met vioolextracten. Deze werken verzachtend op een rode, geïrriteerde huid. De 80-voudige bronzers zorgen voor een snel en diep bruiningsresultaat. Perfect voor als je huid even een oppepper nodig heeft!
 
Geschikt voor de normale tot gevoelige huid.
Advies verkoopprijs € 61,50
 
 
Believe in Pink Gold
 
Believe in Pink Gold bevat 40-voudige bronzers. Deze, gecombineerd met champagne extracten, cacaoboter en hennepzaad olie, zorgen voor een gehydrateerde en een mooie glanzende huid. Je huid voelt zeker weten zacht en soepel aan na gebruik van deze heerlijke bruiningsversneller!
 
 
Geschikt voor de normale tot droge huid.
Advies verkoopprijs € 36,75