Alles wat je moet weten voordat je Selfie Tan 'n Go gebruikt - Tanlife.nl
selfie tan 'n go, zelfbruiner, self tan, #TANLIFE, selfie, self tanning, zelfbruiner hoe, zelfbruiner
16692
post-template-default,single,single-post,postid-16692,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Alles wat je moet weten voordat je Selfie Tan ‘n Go gebruikt

Alles wat je moet weten voordat je Selfie Tan ‘n Go gebruikt

Self tanning is anno 2018 populairder dan ooit. Niet gek, er zijn zoveel mooie soorten producten om een instant glow te creëren.  Bij #TANLIFE gebruiken we uitsluitend de Selfie Tan ’n Go producten. Maar hoe werken deze producten nu eigenlijk?

The basics
Self tanning oftewel, zelfbruinende producten gebruiken, bestaat al sinds de jaren ’60. Say whut? Yes, echt al zó lang! Het belangrijkste bestanddeel van zelfbruinende producten is DHA, Dihydroxyaceton. Dit is afgeleid van suikerriet of -biet, een 100% natuurlijk product. Na een chemisch proces wordt er DHA gewonnen uit de suiker. Wanneer DHA in contact komt met de vrije aminozuren die zich in de eiwitten op de huid bevinden, produceert de huid als reactie hierop een verkleuring, and your self tan is born!

Know your skin
Hoe kies je nou een Selfie Tan ’n Go product die bij jouw huidtype past? Om het jou gemakkelijk te maken hebben de Selfie producten de mogelijkheid om intens te bruinen tot een lichte bronzed glow. Voor ieder wat wils! Hoe? Voor veel van onze producten geldt, hoe langer je het product laat intrekken, hoe bruiner je wordt! Heb jij een lichte huid? Laat de producten dan circa 1 tot 2 uur intrekken. Heb je al een iets voorgebruinde huid of een natural tan? Laat het dan langer inwerken. Easy as 1, 2, 3. Hierdoor kan vrijwel ieder huidtype gebruik maken van de Selfie Tan ’n Go producten!

TIP! Scrub je huid voordat je gebruik maakt van een Selfie Tan ’n Go zelfbruiner. Hierdoor blijft je kleurtje het langste zichtbaar.

Maintain your tan
Hoe lang jouw kleurtje blijft zitten ligt deels aan je eigen huid. Vernieuwd jouw huid zich snel? Dan zullen de huidcellen die de bruine kleur vasthouden sneller loslaten. Gemiddeld blijven de Selfie Tan ’n Go producten, met uitzondering van de Instant bronzers, 5 dagen zichtbaar.

Shop de Selfie Tan ’n Go producten hier en laat ons weten welk product jouw favoriet is!