In my dreams the sun shines bright - Tanlife.nl
zelfbruiner, selfie night tan, overnight tan, selfie, selftanning, nachtrust, slapen
16707
post-template-default,single,single-post,postid-16707,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

In my dreams the sun shines bright

In my dreams the sun shines bright

We weten allemaal dat voldoende nachtrust ontzettend belangrijk is voor onze gezondheid. Maar wist je dat voldoende slaap ook bij kan dragen aan een mooiere huid? Wij geven je de ultieme tips om van je standaard nachtrust de ultimate beauty sleep te maken!

 1. Bye, bye make-up
  Yes, dames… we weten dat het soms vervelend is. Je bent moe en je wilt zo snel mogelijk je bed in. Maar om je huid echt een oppepper te geven is het echt heel belangrijk om je make-up voor het slapen gaan te verwijderen. Je voorkomt er een onzuiver huid, irritaties en zelfs fijne lijntjes mee!
 1. Relax, take it easy
  Ben je gestresst voordat je gaat slapen? Dan schieten je cortisolspiegels omhoog. Uhm, je wat? Je cortisol breekt collageen af, een essentieel eiwit dat verantwoordelijk is voor de elasticiteit van onze huid. Zorg er dus voor dat je in volledige relaxmodus bent voordat je je bed in duikt zodat je cortisolspiegels op normaal niveau zijn.
  TIP! Bezoek aan het begin van de avond je favoriete zonnestudio. De zonnebank zal je alvast in een relaxte state of mind brengen. Neem vervolgens net voordat je gaat slapen een warme douche, een heerlijke nachtrust gegarandeerd!
 1. Get your glow on
  Overdag zijn we allemaal maar druk, druk, druk. Dus waarom niet ’s nachts aan je kleurtje werken? De Selfie Night Tan is de ideale zelfbruiner voor iedereen die overdag te veel op zijn to do list heeft staan. De Night Tan is wit van kleur en geeft niet af aan lakens. Je kan deze topper dagelijks aanbrengen tot de door jou gewenste kleur bereikt is. Vitamine A & E en groene thee extracten verzorgen de huid terwijl de lavendel- en kamillegeur zorgen voor het ultieme ontspanningsgevoel.

Shop de Selfie Night Tan hier!