TANNING PREPARATIONS – MET DE JUISTE VOORBEREIDINGEN DE PERFECTE TAN! - Tanlife.nl
selfie tan 'n go, ergoline, scrubben, moisturizer, hoe werkt scrubben, gradual tanner, zelfbruiner, self tan, #TANLIFE, selfie, self tanning, zelfbruiner hoe, zelfbruinerie tan 'n go, zelfbruiner, self tan, #TANLIFE, selfie, self tanning, zelfbruiner hoe, zelfbruiner
16723
post-template-default,single,single-post,postid-16723,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

TANNING PREPARATIONS – MET DE JUISTE VOORBEREIDINGEN DE PERFECTE TAN!

TANNING PREPARATIONS – MET DE JUISTE VOORBEREIDINGEN DE PERFECTE TAN!

Je wilt graag een mooi kleurtje realiseren. Maar… waar moet je dan rekening mee houden om het allerbeste resultaat te behalen? Wij geven je onze ultieme tanning preperation tips!

  1. Wax on, Wax off

Een gladde huid is de perfecte start van een mooie teint. Dus zorg ervoor dat je voor je zonsessie, of self tanning ritueel je geschoren of gewaxt hebt. Let op! Doe dit 24 uur vóór je zonsessie om eventuele huidirritaties te voorkomen.

  1. Scrub it!

Onze huid is zo opgebouwd dat het de hele dag door nieuwe huidcellen aanmaakt. Gemiddeld worden om de 3 tot 4 weken alle cellen vernieuwd. De meeste dode huidcellen worden op een natuurlijke manier afgevoerd, bijvoorbeeld tijdens het douchen of doordat je kleding dit los schuurt. Maar niet al onze dode huidcellen worden op deze manier afgevoerd. De uitkomst? Scrubben! Door je lichaam te scrubben verwijder je dode huidcellen. Hierdoor zal je niet alleen mooier egaal bruinen, maar ook zal je teint langer zichtbaar blijven. Verzorgingsproducten worden beter opgenomen waardoor jouw bruiningsversneller of self tanning product beter zijn werk kan doen. Daarnaast verdwijnen puistjes en helpt scrubben tegen ingegroeide haartjes. Ook hiervoor geldt, scrub minimaal 24 uur voor je zonsessie!

  1. Voed je huid

Voed je huid met een verzorgende moisturizer. Hierdoor geef je je huid als het ware een kick-start. Een moisturizer zorgt er namelijk voor dat de barrière functie van de huid geoptimaliseerd wordt. Hierdoor raakt de huid minder snel vocht kwijt. Tevens bevatten veel moisturizers verzorgende ingrediënten waardoor je huid gekalmeerd wordt. Hierdoor heb je minder kans op diverse huidproblemen.

TIP! Gebruik de Selfie Tan ’n Go Gradual Tanner. Deze moisturizer voor dagelijks gebruik bevat een mooi basisteint dat een “just from the beach” look zal evenaren. Vitamine A & E en Groene Thee extracten verzorgen de huid. Hierdoor creëer je al een basisteint! Shop hem hier!