Get your skin ready for spring! - Tanlife.nl
zon voorbereidingen, zonnebank, ergoline, lente, huidverzorging, devoter creations
16733
post-template-default,single,single-post,postid-16733,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Get your skin ready for spring!

Get your skin ready for spring!

Oh yes – we zitten al in Maart. Hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd weer heerlijk genieten van zomerse momentjes. De eerste zonnestralen waarbij het aangenaam genoeg is om op een terrasje te vertoeven. Maar.. is jouw huid daar al klaar voor? Wij geven je het ultieme #TANLIFE stappenplan!

  1. Scrub it!

Scrubben? Yes please! Bereid je huid voor door je dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor wordt je huid beter toelaatbaar voor UV-licht en zal je bruining egaler zijn. Tevens maak je verstopte poriën weer open. Het opgehoopte talg dat in je poriën zit verdwijnt. Extra bonus, hierdoor heb je minder last van puistjes en onzuiverheden.

  1. Pre-tanning

Niks is zo lekker als buiten van de eerste zonnestralen genieten. Maar wist je dat ook deze ‘onschuldige’ zonnestralen voor verbranding kunnen zorgen? Zorg ervoor dat je huid al gewend raakt aan UV-licht door af en toe verantwoord gebruik te maken van de professionele Ergoline zonnebanken. Een zonnebankkuur als voorbereiding op de buitenzon zal ervoor zorgen dat je huid zich verdikt. Deze verdikking zorgt voor een betere beschermingen tegen de buitenzon. Met andere woorden, je zal minder snel verbranden en minder last hebben van zonneallergie!

Denk eraan dat je tijdens het zonnen altijd een daarvoor bestemde crème gebruikt. Onze favorieten zijn de crèmes van Devoted Creations – op basis van Aloë Vera!

  1. After care

Zorg ervoor dat je je huid goed blijft verzorgen. Een moisturizer kan helpen om je teint te behouden en je huid te hydrateren. Onze favoriet is de Selfie Gradual Tanner, deze topper zorgt voor een instant bruining! Shop hem hier!

  1. Protect your skin

Yes, je hebt alle stappen ondernomen om je huid voor te bereiden op de buitenzon. Vergeet niet om alsnog een SPF te gebruiken om je huid extra goed te beschermen. Een SPF is een Sun Protection Factor, deze producten gebruik je in de buitenzon om verbranding te voorkomen.