KEEP YOUR TAN FRESH! - Tanlife.nl
17512
post-template-default,single,single-post,postid-17512,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

KEEP YOUR TAN FRESH!

KEEP YOUR TAN FRESH!

Self-tanning producten zijn life changing. Het is snel en gemakkelijk aan te brengen en je kunt altijd op een veilige manier aan je kleurtje werken. Wat willen we nog meer? We love it!

Maar, een natural glow kost ook enige voorbereiding en uiteraard willen we ons kleurtje zo mooi mogelijk houden. Scrubben, moisturizen en uiteraard opnieuw je Selfie Tan ’n Go product aanbrengen zodat je kleurtje weer fris is. Je wil immers niet dat je tan vervaagt!

Let’s make it easy! Heb jij de Selfie Sunless Tan Remover & Primer al eens geprobeerd? Breng Selfie Sunless Tan Remover en Primer royaal op je huid aan. Laat het minimaal 5 minuten inwerken. Neem een douche met warm water en gebruik een vochtig washandje om je oude tan weg te wassen. Je huid wordt gehydrateerd en tegelijkertijd klaargestoomd voor een nieuwe self-tanning sessie.

Tip! Gebruik de Selfie Sunless Tan Remover & Primer ook wanneer je plekjes hebt die niet mooi egaal gelukt zijn. Benieuwd naar de werking van Selfie Sunless Tan Remover & Primer? Shop hem hier!