Bronzed legs? Yes, please! - Tanlife.nl
17598
post-template-default,single,single-post,postid-17598,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Bronzed legs? Yes, please!

Bronzed legs? Yes, please!

Mooie bruine benen, we love it, we want it.. all year long. Yes, zelfs in de herfst en de winter houden wij van de sunkissed look. Onze favoriete producten om de perfecte tan te creëren? Wij delen ze graag met je!

  1. Salty Beach Salt Scrub

First things first, wanneer je de huid scrubt verwijder je dode huidcellen. Hierdoor kun je de meest egale bruining bereiken. Je huid is schoon, fris en gehydrateerd. Ready to get the perfect tan!

  1. Instant Body Bronzer

Let’s get this tanning party started. Heb je niet veel tijd, heb je een feestje of wil je dat ene jurkje aan maar zijn je benen echt te wit? Probeer dan de Instant Body Bronzer! Zoals de naam al verklapt heb jij bij het gebruik van de Instant Body Bronzer direct resultaat. De Body Bronzer is een gel dit kleine bronzing pareltjes bevat. Smeer deze met ronde bewegingeng op je huid en je hebt meteen een sunkissed glow! Hoe meer lagen je smeert, hoe bruiner je zult zijn. Wil je van je kleurtje af? Easy! De Instant Body Bronzer is afwasbaar met water en zeep.

  1. Mousse Medium Dark / Super Dark

Heb jij iets meer tijd en wil je een bruining die langer zichtbaar blijft? Onze mousse is the answer! Deze heerlijk ruikende mousse is verkrijgbaar in twee teinten. Medium Dark en Super Dark. Hoe langer je de mousse laat zitten, hoe donkerder je tan wordt. De minimale tijd dat je de mousse moet laten inwerken is 1 uur. Je kleurtje kan tot circa 7 dagen aanhouden!

  1. Clearly Bronze

Onze nieuwe favoriet, Clearly Bronze! Deze verzorgende selftanning water spray geeft een natural glow én biedt gelijktijdige huidverzorging. Clearly Bronze bevat Aloë Vera, dit hydrateert en verzacht de huid. Tegelijkertijd gaat het aanwezige rozenwater roodheid en ontstekingen tegen. De kleur ontwikkelt zicht binnen 2 tot 4 uur tot een mooi egaal en natuurlijk bruiningsresultaat. Must try!

 

Welk Selfie Tan ’n Go product is jouw favoriet om sunkissed legs mee te creëren? Shop jouw favoriete items hier!