Protect your tattoo! - Tanlife.nl
Hoe bescherm jij je tatoeages tijdens het zonnen? Ontdek het met Devoted Creations op #TANLIFE!
tatoeage bescherming, uv licht bescherming, sneller bruin
17618
post-template-default,single,single-post,postid-17618,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Protect your tattoo!

Protect your tattoo!

Tanning & tattoos, a few of your favourite things? Het laatste wat je wilt is de kleur van je tatoeage laten vervagen door UV-licht. Geen zorgen, #TANLIFE heeft de oplossing gevonden! Ben jij al bekend met Devoted Creations, tanning skincare? If not, check ze hier! Vandaag delen we onze favorieten crèmes met Tattoo Fade Protecting Formula. Oftewel, tatoeage bescherming.

 

  1. Pauly D, Forever Inked

Forever Inked, what’s in a name? Je tatoeages zijn gegarandeerd veilig met deze crème. Forever Inked heeft een volledige focus op het kleurbehoud van jouw tattoo. De sportieve geur zorgt voor een perfect unisex product.

  1. Bronzelife

Hypoallergeen en luxe. Dat zijn de sleutelwoorden voor deze shea butter crème. Hydraterende en bruiningsversnellende ingrediënten die tot wel 8 uur lang doorwerken. All of this and more… Bronzelife beschermt jouw tattoeages tegen kleurvervaging.

  1. Couture Sport

Dit bruiningsversnellende, oile – en noot vrije serum kan zowel gebruikt worden als tatoeage bescherming als dagelijkse moisturizer. De hoge kwaliteit aan anti-aging ingrediënten versterken de huid terwijl het Body Deodorizing System voor een heerlijk geurtje zorgen.  What more do we need?

Al deze producten zijn geschikt voor zowel de buitenzon als de zonnebank. Let op! Als je van plan bent om de producten in de buitenzon te gebruiken is het belangrijk dat je van te voren een SPF gebruikt om verbranding te voorkomen. Laat je adviseren door een zonconsulte, check jouw dichtstbijzijnde verkooppunt hier!