ZON VS. ZONNEBANK - Tanlife.nl
Wat is het verschil tussen de zon en de zonnebank? #TANLIFE zocht het voor je uit. Wist je dat beide een output van UV-A en UV-B hebben? Het is dus hetzelfde licht!
zonnebank, ergoline, ergoline 1600, ergoline lightvision, zon, zonnen, bruin worden, tanning, ergoline prestige, ergoline zonnebanken
17893
post-template-default,single,single-post,postid-17893,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ZON VS. ZONNEBANK

ZON VS. ZONNEBANK

Wat is eigenlijk het verschil tussen het licht van de zon en de zonnebank? #TANLIFE zocht het voor je uit!

Uit vele wetenschappelijke bronnen is bewezen dat het licht uit de zonnebank gelijkwaardig is aan natuurlijk zonlicht. Beide hebben een output van UVA & UVB-straling.  Studies die het tegendeel bewijzen gaan uit van verouderde bronnen, vóórdat de Europese standaard (EN 60355-2-27 / de 0,3 norm – 0,3W/m2) in het leven werd geroepen. De zon en de zonnebank geven dus hetzelfde licht af maar in andere mate!

Het grootste verschil tussen de natuurlijke en kunstmatige zon is dat UV-straling uit de professionele zonnebank een gecontroleerde dosis bevat, afgestemd op het huidtype van de zonner. Dit is dus een uitermate veilige manier om te genieten van zonlicht! Maak jij gebruik van de Ergoline zonnebanken? Dan ben je ervan verzekerd dat jij op een veilige, verantwoorde én gezonde manier gebruik maakt van de zonnebank, mits je het advies van de zon consulente opvolgt.

Let op! Maak jij gebruik van de zonnebank? Zorg er dan voor dat je niet op dezelfde dag ook nog eens in de buitenzon gaat zonnen. Op die manier kun je te veel UV-licht tot je nemen waardoor de kans op verbranding aanwezig is.

Meer weten over Ergoline? Check www.ergoline-nederland.nl
Onze favoriete zonnebanken zijn de Ergoline Prestige Lightvision en de Ergoline Prestige 1600. Deze top zonnebanken bevatten naast UV-licht ook Beauty Lights, must try!

Psstt, wil jij ook shinen op het strand met deze te gekke #TANLIFE hammam towel? Shop hem hier!