Ergoline Flagship & Premium Studio’s - Tanlife.nl
18108
post-template-default,single,single-post,postid-18108,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ergoline Flagship & Premium Studio’s

Ergoline Flagship & Premium Studio’s

Ga jij wel eens onder de zonnebank? Even lekker voorbruinen voor je vakantie of even tijd voor jezelf? Kies dan voor Ergoline! Ergoline is al meer dan 30 jaar de marktleider op het gebied van zonnebanken en toebehoren. Of je nu een beginnende of gevorderde zonner bent, er bestaat voor iedere zonliefhebber een geschikte Ergoline zonnebank.

Onlangs heeft Ergoline iets nieuws geïntroduceerd. De Ergoline Flagship en Ergoline Premium studio’s, hoe leuk! Bij deze zonnestudio’s ben je verzekerd van een verantwoord zonadvies, optimale hygiëne, originele Ergoline apparatuur en de beste Devoted Creations zon cosmetica. De studio’s worden gecontroleerd door Mystery Guests en moeten aan hoge eisen voldoen om het predicaat te verkrijgen.

De verschillen tussen Flagship en Premium studio’s? Dit verschilt per locatie. Zo kan het liggen aan het type zonnebanken, het interieur, het aanbieden van andere activiteiten buiten het zonnen om (denk aan een inpandige beauty salon) of het niet aangesloten zijn bij Samenwerking Verantwoord Zonnen. Wil je verzekerd zijn van verantwoord zonadvies, hygiëne en kwaliteit? Dan ben je bij beide soorten studio’s aan het juiste adres. Wil je zonnen in de meest luxe setting? Bezoek dan een Ergoline Flagship Studio bij jou in de buurt.

Benieuwd naar een Ergoline Flagship of Premium Studio in jouw omgeving? Check www.ergoline-nederland.nl