Festival must haves - Tanlife.nl
Hoe zit het nou precies? Maak je onder de zonnebank vitamine D aan? #TANLIFE zocht het voor je uit!
zonnebank, ergoline, zonnen, zonnestudio, vitamine d, gezondheid, gezond kleurtje, bruining
18129
post-template-default,single,single-post,postid-18129,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Festival must haves

Festival must haves

Augustus, ook wel bekend als “de festivalmaand” is weer aangebroken. Time to get ready for your fave parties!  Of je nou de sterren van de hemel gaat dansen tijdens Mysteryland, de hele dag relaxed op het strand ligt tijdens Zand Festival of een weekendje gaat genieten van LowLands.. met deze must haves kom je ieder festival door!

 

#TANLIFE Beach Pillow

Alhoewel de naam doet vermoeden dat je deze strikt op het strand kan gebruiken is niets minder waar. In de trein, aan het zwembad, of tijdens je festival weekend. De #TANLIFE Beach Pillow is jouw partner in crime om comfortabel te relaxen en te reizen.

 

Selfie SPF 15 Continuous Spray

Say yes to sunkissed skin! Het laatste wat je wilt is verbrand naar huis komen van een geweldig festival weekend. Hoeft ook niet! Gebruik de easy to use SPF 15 spray met UVA & UVB bescherming én instant bronzers. Je hebt deze topper binnen enkele seconden aangebracht. More time for dancing!

 

Selfie Tan ‘n Go Instant Body/Face Bronzer

Geen tijd gehad om aan je kleurtje te werken voorafgaand aan je festivalweekend? No worries! Gebruik de Instant Body/Face Bronzer voor direct resultaat. Deze bronzer gel bevat kleine pareltjes met bronzer. Smeer deze met ronde bewegingen op je huid en je hebt een instant bruine kleur. Hoe meer lagen je smeert hoe bruiner je zult zijn. Wil je de bruine kleur niet langer? Easy! De Instant Face & Body Bronzer zijn eenvoudig af te wassen.

 

#TANLIFE Hamam towel

Heb je even een momentje voor jezelf nodig na al dat gefeest? De #TANLIFE hamam towel is de oplossing, met een direct duidelijke boodschap ;)!