Maintain your summer tan! - Tanlife.nl
Hoe zit het nou precies? Maak je onder de zonnebank vitamine D aan? #TANLIFE zocht het voor je uit!
zonnebank, ergoline, zonnen, zonnestudio, vitamine d, gezondheid, gezond kleurtje, bruining
18172
post-template-default,single,single-post,postid-18172,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Maintain your summer tan!

Maintain your summer tan!

Heb jij al genoten van het zonnetje? Op vakantie of wellicht tijdens de warme dagen hier in Nederland? #TANLIFE sure did! Maar hoe behoud je nu zo lang mogelijk dat mooie opgedane kleurtje? Wij zochten het voor je uit!

 

  1. Moisturize, moisturize, moisturize!

Hoe beter je huid gehydrateerd wordt, hoe langer je plezier hebt van je bruine kleurtje. Wat doet een moisturizer nou precies? Deze zorgt ervoor dat de barrierefunctie van de huid optimaal is. Hierdoor raakt de huid minder snel vocht kwijt. Tevens voorkomen moisturizers irraties van de huid, laten ze een doffe huid weer stralen en kunnen ze huid egaler maken. Maar wist je dat er ook moisturizers zijn met een kleurverlengende werking? Deze zorgen ervoor dat jouw bruine teint nóg langer zichtbaar blijft. TIP! Check de moisturizers van Devoted Creations of probeer onze Selfie Tan ’n Go Gradual Tanner.

 

  1. Enjoy summer fruits

De gezondheid van je huid wordt mede bepaald door je voeding. Wil jij zo lang mogelijk van je sunkissed skin genieten? Eet dan fruit dat veel anti-oxidanten bevatten. Denk aan grapefruits, cantaloupe meloenen, sinaasappel. Check onze favoriete zomerse smoothies hier.

 

  1. Short showers

Hoe langer en warmer je doucht of baddert, hoe sneller jouw kleurtje zal verdwijnen. Je huid droogt uit, waardoor je huidcellen loslaten en bye bye summer tan…

 

  1. Cheat!

Wil jij je kleurtje echt goed op peil houden? Bezoek je favoriete Ergoline zonnestudio of ga aan de slag met de Selfie Tan ’n Go producten! Check een zonnestudio bij jou in de buurt via www.ergoline-nederland.nl of shop jouw favo self tanning producten hier!