SUMMER ALL YEAR LONG WITH ERGOLINE - Tanlife.nl
Hoe zit het nou precies? Maak je onder de zonnebank vitamine D aan? #TANLIFE zocht het voor je uit!
zonnebank, ergoline, zonnen, zonnestudio, vitamine d, gezondheid, gezond kleurtje, bruining
18191
post-template-default,single,single-post,postid-18191,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SUMMER ALL YEAR LONG WITH ERGOLINE

SUMMER ALL YEAR LONG WITH ERGOLINE

Too bad, het vakantieseizoen komt nu toch écht tot zijn einde. Werken, studeren… whatever it is, het normale leven begint langzaam weer. Bij #TANLIFE leven wij onder het motto ‘summer is a state of mind’. Hoe? Door ons zomerkleurtje het hele jaar te behouden met de Ergoline zonnebanken!

Maar hoe kies je een zonnebank uit die past bij jouw bruiningswensen?

Begin bij de basics. Ben jij een gevorderde of een beginnende zonner? Bij het kiezen van de juiste Ergoline zonnebank voor jouw bruiningswensen is dit de meest belangrijke vraag.

Wil jij zonnen met huidverzorgende beauty lights tijdens de zonsessie of zonder? Belangrijke vraag nummer 2… let us guide you!

 

Ergoline Prestige Lightvision

De Ergoline Prestige Lightvision is de Bentley onder de zonnebanken. Luxe, optimale prestaties en ultieme comfort. We love it! Deze topper is geschikt voor de beginnende tot gevordere zonner. De zonnebank is namelijk volledig personlijk in te stellen, hoe handig! Zo kun je niet alleen de gezichtsbruiners in intensiteit aanpassen maar ook de lichaamslampen. De Ergoline Prestige Lightvision bevat naast UV-licht ook 212 Beauty Light Leds verspreid over het hele lichaam en gezicht. Deze lampen bevatten geen UV maar werken enkel huid verzorgend. Je huid wordt zachter, je bruining egaler en je zonervaring nóg relaxter. Must try!

 

Ergoline Prestige 1600

Deze zonnebank bevat net als de Ergoline Prestige Lightvision Beauty Light Leds. Echter bevat deze zonnebank er 32 in plaats van 212 en zitten de Beauty Lights enkel in het gezicht. Desalniettemin een heerlijke zonnebank die je zeker een keer moet proberen. TIP! De Beauty Light Leds zijn apart van de gezichtsbruiners in te stellen. Creëer een mini beauty behandeling door het UV-licht in je gezicht uit te zetten en enkel te genieten van de huidverzorgende Beauty Lights! De zonnebank is geschikt voor de beginnende tot gevorderde zonner.

 

Ergoline Prestige 1400

Ben jij niet zo’n fan van Beauty Lights tijdens het zonnen en wil je enkel UV? Probeer dan eens de Ergoline Prestige 1400. Met alle luxe functies die de Prestige 1600 en Lightvision ook bevatten. Denk hierbij aan aqua fresh, een relaxte aroma therapie tijdens het zonnen en het luisteren van je eigen muziek.

 

Benieuwd waar je deze zonnebanken kan vinden? Check het op www.ergoline-nederland.nl en laat je adviseren bij jouw favoriete zonnestudio!