SUMMER IS A STATE OF MIND WITH TRAVELDIARY - Tanlife.nl
18208
post-template-default,single,single-post,postid-18208,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SUMMER IS A STATE OF MIND WITH TRAVELDIARY

SUMMER IS A STATE OF MIND WITH TRAVELDIARY

Meet Romy! Met haar travel blog traveldiary.nl reist ze de hele wereld over. Van Mexico tot Sri Lanka.. ze heeft het allemaal gezien. Maar hoe behoud ze een mooi kleurtje tijdens, voor en na haar reizen? Let’s find out!

Wat is jouw absolute zomer must have?
Mijn zonnebril! Die is voor mij echt onmisbaar. Op mijn Instagram en mijn blog vind je vrijwel geen enkele foto waarop ik geen zonnebril draag!

Hoe behoud jij een mooie tan?
In de zomer smeer ik mijn lichaam iedere dag in met body butter. Op die manier blijft mijn huid goed gehydrateerd, vervel ik minder snel en behoud ik mijn bruine kleurtje langer.

Wat staat er nog op je travel bucketlist? 
Moet ik echt kiezen?! In december ga ik eindelijk naar Zuid-Afrika, een bestemming waar ik al lange tijd naar toe wil. Daarna zou ik graag naar de Filipijnen gaan, maar ook Costa Rica staat hoog op mijn lijstje. Keuzes, keuzes.. Misschien moet ik er maar een wereldreis van maken!

Wat is jouw ultieme tanning tip?
Scrubben! Op die manier krijg je een mooie, egale bruine huid. Het liefste één met een heerlijk zomers geurtje! 

Wat is je mooiste zomer herinnering?
Mijn reis naar Indonesië! Dat was mijn eerste verre reis en dan ook nog eens naar het land waar mijn opa en oma zijn geboren! We startten op Java en reisden naar Bali en Gili Trawangan. Op Gili Trawangan hebben we onze Padi gehaald en sindsdien gaan we bijna elke vakantie duiken!

Selftanning of zonnebank om in een summer state of mind te komen?
Dan ga ik sowieso voor selftanning! Snel resultaat, love it!

Hoe bereid jij je voor op een tripje naar de zon?
Gelukkig heb ik door mijn Indonesische roots al een bruin tintje, waardoor ik niet snel verbrand. Uiteraard gaat er zonnebrand mee in mijn koffer. Voor na het zonnen gaat er aftersun mee en ook mijn body butter vergeet ik niet. Omdat ik eigenlijk altijd, zowel in de zomer als in de winter, last heb van schrale lippen, heb ik ál-tijd een tube 8-hour cream bij me. En natuurlijk neem ik genoeg kleding mee, minimaal twee outfits per dag!

Hoe ziet jouw ideale zon momentje er uit?
Dan lig ik met een Piña Coloda op een floatie te drijven op helder, turquoise zeewater voor een parelwit zandstrand. Hopelijk houdt mijn vriend mij dan een beetje in de gaten, zodat ik niet afdrijf naar een onbewoond eiland! Al zou ik dat misschien ook niet zo erg vinden 😉

 

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van Romy? Volg haar hier: traveldiary.nl | instagram @traveldiarynl