November Survival tips! - Tanlife.nl
18239
post-template-default,single,single-post,postid-18239,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.0.5,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-19.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

November Survival tips!

November Survival tips!


De dagen worden donkerder, kouder en de feestdagen komen steeds dichterbij. In het donker naar je werk en ook in het donker weer naar huis… herkenbaar? Helaas wel!

Wist je dat dit een enorm effect heeft op onze gemoedstoestand? In de herfst en wintermaanden zien we minder zonlicht. Hierdoor maakt ons lichaam minder vitamine D aan. Veel mensen voelen zich hierdoor slapper, vermoeid en hebben een slechter humeur. Maar wat kun je hier nou aan doen?

Let’s go outside
De meest eenvoudige manier om een najaarsdipje tegen te gaan is door naar buiten te gaan, de frisse lucht in. Of je nou een wandeling maakt, even lekker gaat sporten of gewoon even een frisse neus gaat halen… even buiten zijn helpt ons futloosheid te voorkomen.

Eat your vitamines
Zoals we al aangaven maakt ons lichaam minder vitamine D aan. Maar wist je dat je vitamine D ook uit voeding kan halen? Denk aan vette vis, eieren, braadproducten. Jonge kinderen, senioren, mensen met een getinte huidskleur en zwangere vrouwen wordt geadviseerd om extra vitamine D te nemen.

Get a tan
Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D. Het lichaam kan onder invloed van zonlicht in de huid vitamine D zelf aanmaken. In Nederland wonen we op de 52e breedtegraad. Bij ons is gedurende de herfst en de winter de zonnekracht helaas te laag om voor voldoende vitamine D te zorgen via de natuurlijke zon. Wat te doen? Bezoek jouw favoriete Ergoline zonnestudio en geniet verantwoord van zonlicht!

Ben jij benieuwd welke Ergoline studio er bij jou in de buurt ligt? Check www.ergoline-nederland.nl